Make-up artiest Nikkie de Jager

Make-up artiest Nikkie de Jager

Nikkie de Jager is een zeer populair persoon in de make-up wereld. Met een YouTube kanaal dat meer dan 13 miljoen abonnees heeft, is het duidelijk dat Nikkie de Jager een voorbeeld is voor velen die wat van make-up willen weten. Veel vrouwen en meisjes kijken op naar Nikkie als persoon. Aangezien ze zo populair is, heeft ze zelfs een eigen pagina op Wikipedia als bekend persoon. Ze is afkomstig uit Nederland en ze heeft ook al wat televisiewerk achter de rug. Zo nam ze deel aan Wie is de Mol?, De TV Kantine, The Big Escape, Weet Ik Veel en Jachtseizoen. Wat zeker niet vergeten mag worden, is dat ze terecht al enkele prijzen of awards in de wacht sleepte, zoals de Teen Choice Award en de Hashtag Awards.

NikkieTutorials op YouTube

Als jij ook interesse hebt om Nikkie de Jager te volgen op YouTube, dan moet je op zoek gaan naar het YouTube kanaal NikkieTutorials. Er zijn honderden video’s te vinden die al miljoenen keren zijn bekeken. Veel van haar video’s gaan over: voor en na make-up, de manier waarop je make-up producten moet gebruiken, enzovoort. Als je moeite hebt om jezelf op te maken, moet je zeker een kijkje nemen naar het kanaal van NikkieTutorials. Je kan er heel wat tips vinden en ook leren hoe je jezelf moet opmaken. Ze kan zichzelf en andere opmaken als een kunstwerk.

youtube

Andere sociale media kanalen

Niet alleen kan je Nikkie volgen op YouTube, maar ook is ze te vinden op Twitter met meer dan 2 miljoen volgers, op Facebook met meer dan 1 miljoen volgers, op Instagram met meer dan 14 miljoen volgers en op Bloglovin’ met meer dan 12.000 volgers. Op elk social media platform is ze te vinden met dezelfde naam, namelijk NikkieTutorials. Bovendien heeft ze een kleine, informatieve website waar een overzicht te vinden is van al haar accounts op de verschillende sociale media platformen en kan je haar ook contacteren via een contactformulier. Je kan haar reserveren voor een fotoshoot of andere zakelijke gelegenheden.

Nikkie de Jager

Make-up tips in alle categorieën

De sterkte van Nikkie de Jager, is dat het een make-up artiest is die make-up kan toepassen in alle denkbare categorieën, zoals de algemene dagelijkse make-up, maar ook make-up bij fotografische modellen, acteurs en andere artiesten. Ook niet te vergeten zijn bruiden of andere personen die opgemaakt moeten worden bij speciale gelegenheden. Ze is een artiest in die zin dat ze je uiterlijk op een zeer korte tijd fenomenaal kan veranderen. Nikkie de Jager past make-up toe op alles wat denkbaar is. Ze heeft dan ook een zeer grondige kennis van allerlei make-up technieken. Of het nu de dagdagelijkse make-up is, avondmake-up, make-up ter camouflage van bijvoorbeeld een medische ingreep om een blessure, misvorming of operatie te maskeren, of nog andere mogelijkheden, Nikkie de Jager kan altijd iets moois maken met make-up! Als je naar de video’s van Nikkie kijkt, merk je al meteen dat ze een gezicht helemaal kan doen veranderen.

Beter dan professioneel

Mensen die visagist willen worden, kunnen hiervoor een opleiding volgen. Echter is iemand zoals Nikkie de Jager een persoon die vanuit haar natuurlijke persoon een apart gevoel voor make-up bezit. Het is duidelijk dat ze zelfs nog beter is dan een professionele make-up artiest. Ze heeft een bijzonder sterk en visueel gevoel met make-up en een creatieve verbeeldingskracht. Aangezien ze mensen met haar video’s en foto’s helemaal inneemt, kan ze ook nog eens goed communiceren op alle niveaus. Bovendien kan ze zich ook goed inleven als ze een make-up video maakt. Ze heeft een groot zelfvertrouwen en de tact om veranderingen voor te stellen voor het verbeteren van het uiterlijk van een persoon.