Dé make-up spiegel voor jou

Dé make-up spiegel voor jou

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty blog
Een make-up spiegel is bijna niet meer weg te denken in veel badkamers. Een make-up spiegel helpt je enorm bij het juist aanbrengen van make-up. Een vergrotende make-up spiegel met licht maakt het makkelijker om goed te kunnen zien wat je precies doet, terwijl je dat bij een normale spiegel veel minder goed kunt zien. Soms is het zelfs helemaal niet mogelijk om dicht bij de spiegel te staan, zodat je dus eigenlijk wel een make-up spiegel nodig hebt om alles van dichtbij te kunnen zien.Er zijn make-up spiegels in allerlei soorten en maten. Je vindt dus ongetwijfeld een spiegel die goed bij jou past. Ook kun je een make-up spiegel bestellen met een flexibele arm en zuignap, zodat je deze gemakkelijk kunt bevestigen op de plek die voor jou handig is. Daarnaast kan je deze spiegel ook eenvoudig op tafel plaatsen als je daar je make-up wilt doen.Een witte LED lamp aan de buitenrand van de spiegel, maakt dat je op elk moment van de dag je make-up kunt aanbrengen of bijwerken. Geen stress dus over slecht licht of andere factoren waardoor je moeilijk zou kunnen zien hoe je gezicht eruit ziet. Een mooie bijkomstigheid van een zuignap is dat je geen gaten hoeft te boren in je kostbare badkamertegels want in een klik zit hij vast en ook weer los.

Oog make-up

Bij mascara, eyeliner en bijvoorbeeld oogpotlood is het belangrijk dat je je ogen goed kunt zien in de spiegel. Alleen met een spiegel kun je oog make-up echt precies aanbrengen en weet je zeker dat er geen vlekjes achterblijven nadat je de make-up hebt aangebracht. Ook bij oogschaduw kan je met een spiegel veel beter de tint en de kleur van de make-up zien en hoe je de oogschaduw het beste kunt aanbrengen.Bij false eyelashes is het helemaal belangrijk dat je een spiegel tot je beschikking hebt. Je moet dan goed en precies kunnen zien waar je de false eyelashes moet aanbrengen, zodat ze niet verkeerd blijven plakken. Voor oog make-up is het dus eigenlijk niet mogelijk om zonder make-up spiegel de make-up aan te brengen.

Foundation, bronzer en crème

Je hebt het vast wel eens bij iemand in de bus of trein gezien, een wel erg bronzige kleur in het gezicht terwijl de rest van de huid vrij licht is. Het is goed mogelijk dat die persoon op dat moment geen make-up spiegel tot de beschikking had. Wanneer je foundation, primer, poeder blush of bronzer aanbrengt, dan kan je nog wel eens net de verkeerde kleur te pakken hebben. Als je een goede make-up spiegel hebt, dan weet je zeker dat je geen misstap kunt maken met de kleur foundation of crème.Ook met het aanbrengen van crèmes, poeder en foundation is het belangrijk dat je in het bezit bent van een goede make-up spiegel. Voorkom naast een misstap met kleur ook een misstap in het aanbrengen van de hoeveelheid crème of poeder. Het is vaak een vreemd gezicht als iemand met heel veel dikke lagen crème of foundation over straat loopt. Dit is voor jezelf vaak ook niet altijd even prettig. Je kan dit gemakkelijk voorkomen door je make-up aan te brengen met een make-up spiegel.

Lipgloss, lippotlood en lippenstift

Niets is fijner dan de juiste kleur lippenstift dragen als je een avondje uit gaat. Het kan even duren voordat je de perfecte kleur lippenstift hebt gevonden, maar als je deze kleur gevonden hebt, dan kan je je geluk vaak niet op. Het aanbrengen van lipgloss, lippotlood of lippenstift wordt door de meeste mensen niet ervaren als erg moeilijk, maar toch kan het opeens moeilijk worden als je geen spiegel bij de hand hebt.In dat geval doe je het vaak op je gevoel en als je later in de spiegel kijkt ergens, dan kan het resultaat best nog wel eens tegenvallen. Zorg dus dat je je gezicht goed kunt zien als je de lippenstift aanbrengt. Zo weet je zeker dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan als je onderweg in een raam kijkt.Het is een heerlijk gevoel als je weet en erop kunt vertrouwen dat je lippenstift of lippotlood of lipgloss op de juiste manier is aangebracht. Met een make-up spiegel kun je een prachtig resultaat zeer eenvoudig bereiken.